Milieuvriendelijke Bamboe-olie van CéPé


Bamboe-olie van CéPé is speciaal ontwikkeld voor gebruik op bamboecomposiet materiaal en andere bamboeproducten en is een transparante, vochtregulerende watergedragen olie. CéPé Bamboe-olie is anti-alg en schimmelwerend, de olie wordt niet glad en is UV beschermend, de olie is niet broeigevoelig en na droging geeft dit product niet af.

Te gebruiken op:
bamboecomposiet materiaal zoals brugdek, bank, gevelbekleding en terrasplanken, bamboe paardenboxplanken en bamboebuitenmeubilair. Maar ook binnenshuis is deze olie te gebruiken op bijvoorbeeld bamboetraptreden, parket en plaatmateriaal.

Gebruiksaanwijzing:
De olie is gebruiksklaar, 1x dun aanbrengen met een kwast, doek of spons in de lengterichting van het bamboemateriaal. De olie is ook verspuitbaar. De olie is niet broeigevoelig en beschermd uw bamboe tussen de 2 en 3 jaar en geeft daarmee het bamboemateriaal een aanmerkelijk langere levensduur.

Reinig vooraf het bamboemateriaal met CéPé Bamboe-olie reiniger van CéPé Producten.
Spoel de zeep resten goed weg voordat de olie wordt aangebracht. Schuur eventueel ruwe oppervlakten glad en maak deze stof vrij.
Buiten kan het bamboemateriaal eventueel schoongespoten worden met een hogedrukspuit maar doe dit wel voorzichtig. Laat de oppervlakten goed drogen en vervolgens de olie dun aanbrengen.

TIP:
zet eerst een proefstuk op om het juiste effect te controleren.
Stof droog na ca.12 uur. Inhoud voldoende voor 15 tot 18 m2 per liter, afhankelijk van de structuur van de bamboe. Kwasten e.d. meteen na gebruik reinigen met water. De verpakking goed gesloten en vorstvrij bewaren. De EU grenswaarde voor dit product (cat.AVE-F):150g/L (2007)130g/L(2010) De CéPé Bamboe-olie bevat maximaal 0 g/L VOS

*** Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met uw leverancier
*** Kleureffect is afhankelijk van de ondergrond. Dit product haalt de natuurlijke kleur van uw hout op en gaat vergrijzing enigszins tegen.


Nu verkrijgbaar voor binnen én buiten. Milieuvriendelijke Bamboe-olie van CéPé Producten, uw sfeerschepper.